Händelserika veckor!

Som rubriken lyder så har det varit ett par händelserika veckor, med ett humör som har gått upp och ner. Förra veckan fick en ganska dålig start, då jag kom in i en mindre deppig svacka. Jag mådde inte alls bra och kunde inte sluta gråta. Det var troligtvis tårar och känslor som behövde komma ut dock för dagarna efter mådde jag mycket bättre. Längre fram i veckan fick jag besked från ett av jobben jag sökt att jag fortfarande var av intresse för dem och att styrelsen skulle besluta om huruvida jag skulle få arbeta hos dem eller inte. Jag kände mig oerhört glad och peppad, vilket bådade gott för helgens fotbolssmatch där vi mötte serieledarna. Jag gjorde faktiskt mål och vi vann matchen! Helgen avslutades på topp med god mat tillsammans med min sambo, och vad som började som en ganska dålig vecka vände och blev riktigt bra. Så i början på denna vecka fick jag veta att det arbete jag sökt (boendestödjare på en kvinnojour) gärna ville ha mig som anställd och jag har från och med första oktober ett arbete att gå till! Jag är så otroligt glad! Tänk att just jag får arbeta med något som jag faktiskt brinner för! Resten av veckan som ni kanske förstår har därför varit väldigt lyckad. Jag har druckit champange för att fira mitt nya arbete, firat min systers 21-årsdag samt tränat fotboll och bara gjort sådant som jag mår bra av! Tänk att ett bra besked kan göra att hela ens vecka blir lyckad och att det som oroar en i ens liv för en stund försvinner. Mitt råd till mig själv: ta vara på den tiden så länge den varar! 
 
 
Såhär lycklig känner jag mig just nu! (Idé och foto är Halina Fritsch, kika in på hennes blogg här.)

En helg i Göteborg

I helgen var jag mellan fredag och lördag i Göteborg tillsammans med goda vänner. Vi spenderade tiden på god mat, goda drinkar och en lång shoppingtur. Att bara åka iväg och inte ha mer planerat än olika restaurangbesök och att umgås med varandra och bara ha trevligt ihop är ibland de bästa resorna. Jag hade så kul och var så nöjd med helgen, även om det inte blev så mycket shoppade saker som jag hade hoppats på. Vi åt under fredagskvällen mat på Pinchos, som efter Halmstadsresan är en av mina favoritrestauranger. Sedan gick vi vidare till Storköket (The Barns uteservering) där det blev några goda mojitos och trevliga samtal. Efter en sen fredagkväll var jag på lördagen ganska trött, så det var tur att det blev en gofrulle på Brogyllen så att jag orkade med den kommande shoppingturen i stan. Efter flera timmars shoppande besökte vi även The Barn för att äta en god lunch. De gör de godaste hamburgarna jag någonsin smakat! Kan verkligen rekomendera ett besök på The Barn om du är i Göteborg. Det är dock skamligt att jag inte varit där tidigare när både jag och min sambo känner en av ägarna sedan länge. Som sagt en otroligt trevlig helg! Tack alla mina goa töser! Och tack till Ollie (Halinas pappa) som lånade ut sin lägenhet till sju störtsköna brudar! 
Ingen vacker bild på mig men den visar hur det kan gå när vi kommer till stan. En goding som ser otroligt bra ut, en som gör fula grimarser och en som försöker gömma sig för kammaren ;) 
 
 Denna frukosten från Brogyllen blev det på lördagsmorgonen efter fredagens drinkar. Otroligt gott och en bra start inför vår långa shoppingtur!
 
 
 Min beställning på The Barn. Sötpotatis pommes, bearnaisesås och brugaren Svinet. Jättegod! 
 
 
Blev väldigt många bilder, men det är svårt att fånga en så trevlig helg med få bilder. Även Halina har skrivit om denna helg. Hennes blogg hittar ni här.